Stephanie Bergefall

Grundare/Hundrastare

 

Jag som startade och driver företaget heter Stephanie, är född -93 och bor tillsammans med mina hundar i Ekebyhov, Ekerö. Mitt hundintresse har alltid varit en väldigt stor del av mig och mitt liv, och enda sedan jag var liten har jag velat jobba med hundar. Jag har, i familjen, aldrig haft hund, men trots detta är jag uppvuxen bland hundar. Under mina första 13 levnadsår levde jag till och från med en Siberian Husky hane. Jag har även själv, sedan jag fyllt 11 år, varit mycket hundvakt och dagmatte åt en hel drös olika hundraser, såsom Vaktel, Labrador, Dansksvensk Gårdshund, Siberian Husky, Pudel, Bullterrier, Australian Shephard och Schäfer. Det de flesta av dessa hundar har haft gemensamt är dock problem av något slag. Många har visat på aggressivitet mot andra hundar, mot människor (framför allt män) och rädsla och osäkerhet. Jag tränade mycket med hundarna för att på ett lättare sätt kunna få dem att passa in i samhället och vardagen.

 

Jag har själv två hundar, Tess (schäfer/rottweilertik född 5 september 2012) och Atlas (Australian Shepherdhane född 3 juni 2015). Tess och jag ägnar oss främst åt tävlings- och rallylydnad, men även en del spårträning och fysträning i form av DW och viktmanschetter. Atlas och jag ägnar åt oss vardagslydnad, rallylydnad, agility, tävlingslydnad samt lättare fysträning i form av viktmanschetter. Vi kommer även, när han blivit lite äldre, börja fysträna i form av DW.

 

Jag är även certifierad hunddagisföreståndare och kommer i framtiden att utöka verksamheten med hunddagis. Detta innebär att vi kommer att behålla hundrastningsverksamheten och kommer därför att kunna erbjuda en lösning för allt fler hundägare.

Copyright © All Rights Reserved