Info

Våra hundrastningsområden är från Alvik, längst med nockebybanan, till Nockeby, Huddinge, Tullinge

& Tumba för dagliga promenader. Vad gäller övriga passningstjänster är jag flexibel inom främst

Stockholmsområdet, beroende på uppdrag.

 

Vart är min hundrastare

Vi riktar oss till dig som av någon anledning behöver någon som kan gå ut med din hund dagtid, men som känner att din hund trivs bättre i hemmiljö än på hunddagis.

 

Om du är intresserad av att vilja anlita oss och nyttja våra tjänster, kommer vi dels att träffas för att lära känna varandra, men också att skriva avtal. Vi kommer därefter att ta en promenad tillsammans för att vi ska kunna bilda en uppfattning om hur din hund beter sig utomhus. Nu är jag din hundrastare!

 

Hur kommer då dagen för din hund att se ut? Jag kommer att komma hem till dig på överrenskommen tid och gå ut med din hund i cirka 30 minuter. Efter promenadens slut kommer jag att byta din hunds vatten och meddela dig om något speciellt har hänt under promenaden. Hundarna kommer att rastas i mindre grupper, med max 4 hundar i varje grupp. Jag kommer av säkerhetsskäl inte att låta din hund vara lös.

 

Vad gäller betalning kommer vi att fakturera dig via e-post, och fakturan förfaller den 26e varje månad. På månadsabonnemangen tillämpas förskottsbetalning eftersom du säkrar en plats åt din hund 2-5 dagar/vecka, oavsett vad som händer. Vad gäller de övriga tjänsterna kommer du att faktureras samma dag. Om du av någon anledning, efter att du har betalt för ett månadsabonnemang, tvingas säga upp vårt avtal är det 1 månads uppsägningstid. Om vi däremot, av någon anledning, inte kan rasta din hund återbetalas den avgift du har betalt för denna rastning, oavsett anledning till min frånvaro. Skulle detta ske kommer du självklart att informeras i god tid.

 

Så fort du har bestämt dig för att du vill anlita oss som din personliga hundrastare har vi en såkallad provmånad, vilket innebär att du rätt till att säga upp atalet med omedelbar verkan om din hund av någon anledning inte skulle trivas i denna tillvaro. Du får då tillbaka pengarna för de outnyttjade rastningarna. Därefter är det 1 månads uppsägningstid.

 

Om du väljer att starta ett deltidsabonnemang skulle vi föredra om du vet vilka dagar varje vecka som du behöver hjälp, men vi är flexibla. Vill du exempelvis byta dag en vecka brukar inte det vara några problem.

 

Företaget innehar F-skattsedel, ansvarsförsäkring och är momsregistrerat. Fina Jycken Stockholm AB är även listade på Passa Hunden, störst i Sverige på förmedling av seriösa hundrastare och hundvakter innehavande F-skattsedel, ansvarsförsäkring och momsregistrering.

Copyright © All Rights Reserved